Mogelijkheden


  1. Radiologie, röntgenfoto's van de hond, kat en konijn etc. om vast te stellen of er afwijkingen zijn in de botten, bijvoorbeeld breuken, arthrose of andere afwijkingen, weke delen, bijvoorbeeld longafwijkingen of problemen in de blaas.
  2. Echografie, basale echografie om een dracht vast te stellen of afwijkingen in de lever, milt en blaas. Deze zijn met een echo goed vast te stellen.
  3. Operaties, vele mogelijkheden, Mede dankzij gasnarcose zijn ook de sterilisatie en de castratie van de kleinere huisdieren zoals konijnen en cavia's goed en veilig uitvoerbaar. Grotere operaties zoals laparoscopische sterilisatie bij de teef vanaf 20 kg en specialistische operaties zoals bijvoorbeeld de orthopedische operaties kunnen in samenwerking met de specialist ook bij ons op de praktijk uitgevoerd worden.
  4. Gebits saneringen, het reinigen van tanden en kiezen en het eventueel verwijderen van dubbele tanden bij de jonge hond of ernstig aangetaste kiezen bij de volwassen dieren .
  5. Vaccinaties en chippen bij de hond, kat en het konijn alsmede het enten van duiven en op afspraak van uw paard of pony.
  6. Labarotaorium diagnostiek, wij kunnen een deel van het bloedonderzoek in huis doen en uiteraard is het onderzoek van faeces of urine ook onderdeel van ons diagnostisch werk, verder werken we samen met een extern laboratorium voor uitgebreidere diagnostiek.
  7. Uiteraard kunnen we na het vaststellen van specifieke problemen u verder helpen met de benodigde medicatie en dieetvoeding wanneer dit nodig blijkt te zijn
  8. Wij kunnen u adviseren in anti parasitaire middelen zoals ontworming en ontvlooiing 


De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en zullen dus zeker niet allemaal genoemd zijn in deze summiere opsomming, als er problemen zijn bel ons voor een eerlijk advies en een open benadering voor uw probleem, de mogelijkheden zullen wij dan met u doornemen.